Fitness

Betaalbaar fitness
voor iedereen!

We introduceren je FitnessRijen, onze zuster sportschool op de begane grond bij FitnessRijen. Kies je voor sfeervol en veilig sporten dichtbij huis. Alles wat je nodig hebt om te werken aan je fitheid vind je bij ons in ruime mate.

Fitness

Sfeervol en veilig sporten dichtbij huis.

Ga naar FitnessRijen

Fitness vanaf €19,95

Gratis FitnessRijen App

Klimaatbeheersing en airco

Veel personal space


Zie er goed uit,
zit lekker in je vel

Wij geloven dat je met een fit en gezond lichaam meer uit het leven haalt. De uitdaging is om jouw voornemen van een gezonde leefstijl vol te houden.

Fit worden doe je bij FitnessRijen op jouw manier. We zijn er volledig op ingericht dat het een fijne plek is om te zijn. Dit start bij goede faciliteiten en veel mogelijkheden om je training te doen. Maar juist in de setting maken we het verschil.

Bij FitnessRijen mag je zijn wie je bent. We delen met elkaar dat we werken aan een Healthy Lifestyle. Sporten gebeurt in een veilige ongedwongen sfeer. Er is veel persoonlijke ruimte, maar juist ook veel plekken waar je elkaar tegenkomt. En we onderscheiden ons in de begeleiding.

Functioneel trainen bij FitnessRijen

Zie er goed uit,
zit lekker in je vel

Wij geloven dat je met een fit en gezond lichaam meer uit het leven haalt. Wij bieden je de faciliteiten om hieraan te werken.

Je kunt bij FitnessRijen zijn wie je bent. Sporten gebeurt in een veilige, ongedwongen sfeer. Er is veel persoonlijke ruimte, maar ook ruimte voor gezelligheid. We onderscheiden ons in de begeleiding.

Fitness op jouw eigen manier

De sfeer die er bij FitnessRijen hangt is uniek: ongedwongen en informeel. We helpen je altijd graag. Onze leden staan bij ons op nummer 1 en dat blijft zo.

Je vindt bij FitnessRijen:

Begane grond

  • Cardio zone met tv's
  • Free weights zone
  • Cable zone
  • Weightlifting zone
  • Stretch zone
  • Functional zone

1e verdieping

  • Krachtapparatuur zone
  • BioCircuit
  • Cardio zone met uitzicht
  • InBody weegschaal
Functioneel trainen bij FitnessRijen
Fitness training bij FitnessRijen
Krachttraining bij FitnessRijen
Fitness training bij FitnessRijen

Inspiratie en begeleiding
via de FitnessRijen App

In de FitnessRijen App vind je alles wat je nodig hebt om jouw training tot een succes te brengen. Je vindt een grote bibliotheek aan workouts en oefeningen. Elke oefening wordt voorgedaan in een filmpje.

Je kunt je complete lifestyle vastleggen inclusief voeding! De app is het centrale punt van de FitnessRijen ervaring want het helpt, motiveert en informeert je gedurende je fitnessreis.

Workout inspiratie

In de FitnessRijen App vind je alles wat je nodig hebt om jouw training tot een succes te brengen.

Functioneel trainen bij FitnessRijen

Lid worden

FitnessRijen geeft je de mogelijkheid om fit te worden zoals jij dat zelf wil. Dat doen we onder andere door het aanbieden van verschillende lidmaatschappen. Kies het lidmaatschap dat het beste aansluit bij jouw wensen en doelen en go for it!

Kies jouw looptijd

Sluit direct online af

LID WORDEN

Kies jouw looptijd

Sluit direct online af op

REVIEWS

Ervaringen met Fitness
bij FitnessRijen

Prettige sfeer, fijne apparatuur en vriendelijk personeel

Ik voel me altijd welkom. Ook krijg ik advies als ik dit nodig heb of als er gezien wordt dat ik dit nodig heb. Het is gelukkig nooit te druk en de apparatuur die er staat is makkelijk en fijn in gebruik. Vriendelijk personeel en een fijne omgeving.

Alicia uit Rijen
fijne sportschool. geen franjes maar gericht op sport.

Fijne sportschool. Info is nuttig en frequent. Geen franjes maar gericht op de klanten.

John uit Tilburg
Nette, rustige, leuke, professionele sportschool

Leuke sfeer, leuk personeel, nette en rustige sportomgeving,gewoon n aanrader

José uit Rijen
Fijne apparatuur. Ziet er goed uit allemaal, leuk en kundig personeel

altijd fijn om te komen sporten!

Viviane uit Molenschot
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!

Personeel geeft fijne tips bij het trainen en is altijd in voor een praatje! Een heel gezellige sportschool, waar je graag naar toe gaat.

Jochem uit Rijen
Goede sociale sportschool

Deze sportschool ondersteunt je, leert je juiste technieken aan en daagt je uit om steeds jezelf weer te verbeteren. Ze ondersteunen je om realistische doelen te stellen en maken een plan met je om die zo snel mogelijkste halen. Daarnaast is het gezellig en kan iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoen.

Ingeborg uit Rijen