(Hot) Yoga en Pilates lessen in Rijen

Yoga studio

Voor mensen die zelfstandig willen werken aan hun
fitheid begeleid door professionele instructeurs.

Vind je balans in de Yoga studio lessen

Wil je tot rust komen? Of juist werken aan de controle over je lichaam en je flexibiliteit? Bij de Body & Mind lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal en maken we je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

De volgende Yoga studio lessen bieden we aan (klik voor meer info):

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coordinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.
Yin Yoga is een helende les op een rustig tempo waarbij we minstens 3 minuten in een zittende of liggende pose blijven. Deze vorm van yoga creëert meer ruimte op fysiek, energetisch en emotioneel niveau, het brengt flexibiliteit en openheid in wie we zijn. We focussen ipv op de spieren op onze dieperliggende bindweefsels, om ze sterker, elastischer en gezonder te maken. Ook de organen krijgen hun heling, via de meridiaanlijnen. Tijdens de Yin Yoga les is er ook telkens een moment van zelfreflectie, mindfulness of meditatie. We leren meer focussen, accepteren wat er is, minder oordelen en komen zo tot een diepere staat van rust en geluk. Zowel voor beginners als gevorderden.

Interesse in een gratis proefweek?

Met een proefweek bij Basecamp kun jij zelf ervaren of Basecamp bij jou past. Laat je gegevens hier achter en de proefweekvoucher ligt voor jou klaar bij de receptie. Wandel dus binnen wanneer jij wilt! Geheel gratis.

(Hot) Yoga en Pilates
in Rijen

Werken aan balans
met de beste docenten?

Vind je balans
in de Yoga studio

Wil je tot rust komen? Of juist werken aan de controle over je lichaam en je flexibiliteit? In onze lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal en maken we je wegwijs in houding, beweging en ademhaling.

Lessen in de Yoga Studio:

Wij zijn pas tevreden
als jij dat bent

Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je meer uit het leven.

Pas tevreden
als jij dat bent

Wij geloven dat bewegen een essentieel onderdeel van de week is. Met een fit en gezond lichaam haal je meer uit het leven.